Libre como un pàjaro.. - Reisverslag uit El Hato, Guatemala van gustavo - WaarBenJij.nu Libre como un pàjaro.. - Reisverslag uit El Hato, Guatemala van gustavo - WaarBenJij.nu

Libre como un pàjaro..

Door: Gustavo

Blijf op de hoogte en volg

30 April 2008 | Guatemala, El Hato

Guatemala, what can i say..
Niet te vergelijken met Mexico, da's één ding. Hele andere, maar ook zéér lekkere koek als je 't mij vraagt.
Tja, woorden zijn ook maar woorden, ze zeggen weinig, tis de belevenis..
Ik hoop dat ik hier met voorgaande foto's een 'klein beetje' beeld van heb kunnen geven.
Reizen.. het is gewoon (wel even heel kortweg gezegd) hélemaal geweldig!
Na 17 'onvergetelijke' dagen in, zie www.earthlodgeguatemala.com, waar een aardbeving 6.1 naast een voortreffelijke keuken en een regelmatig vuurspugende vulkaan Fuego hier in de achtertuin toch wel een van de hoogtepunten was, ga ik morgen maar's terug naar Antigua vanwaar ik vrijdag naar verwachting naar Honduras zal vertrekken.
En ik moet zeggen: "Ik heb d'r zin in!!"
Hier volgen enkele plaatjes van mijn avontuur (Pacaya: WOW! Is dat lava?!) sinds ik het feestparadijsje San Pedro verlaten heb hopende hiermee jullie genoegen een beetje te strelen.
Ik wens iedereen een hele lekkere, zonnige en gezonde lente toe, wederom bedankt voor de hartverwarmende reacties en tot we zien het wel weer.
Saludos, G

• 30 April 2008 - 00:58

Eh, mañana..

• 30 April 2008 - 06:38

Ha Ha ,
    17 dagen earthlogde! Ik zei toch dat het eten daar lekker was!!!!!!!!
    Gaaf man zoon aardbeving, zou ik ook wel een keer mee willen maken!
    Heb je je spaans kunnen bijwerken daaro?

Heel fijn om zowiezo weer te lezen dat het je nogsteeds heel goed gaat!

Vandaag is het konininnedag hiero! Jij ook gefelicitjeerd!!!!!!!!

Ik laat nog wel weten hoe het is geweest!

Adois amigos antorros saludos ik drink er vandaag ook 1 op jouos!

• 30 April 2008 - 12:59

Nicht Lein:

Hola Gustavo,

Klinkt wel heel spannend die 6.1 aardbeving in de achtertuin..., ik zal dalijk s ff kijken bij dat earthlodgeguatamala.hihi blij dat je ongedeerd bent dan. Zijn er geen huisjes of andere panden ingestort?
    Fijn dat het reizen je zo goed bevalt, maar we hadden ook niet anders verwacht eigenlijk...

Jouw lekkere/zonnige/gezonde toewensingen heb ik persoonlijk hard nodig!! haha ik heb het er waarschijnlijk zelf naar gemaakt maar met een hoofd vol snot(kan niet bukken anders komt er druk achter mijn ogen) zal het Koninginnefeest me hier worst wezen!

AHHHHHHHHH, hoe zou het zijn om daar bij jou op een zonovergoten bergtop te zitten...........

Adios tu sobrina Marjolein

• 01 Mei 2008 - 01:49

Nou daar zijn ze dan..
    Hoest met de kater Tjeerd?
    Leve de koninin! Hoera! Hoera! Hoera!
    Nog een dagje Guatemala, vrijdag 04.00u wordt ik opgehaald en enkele uren later verwacht ik in Copan te zitten met een koud .......??
    Vervolgens via Gracias en wat andere gehuchten langs Tela, La Ceiba en Isla Roatan om wa viskes te blieke en dan ga ik maar´s die jungle Moskitia in daaronder voor wat krokodilletjes, puma´s, toekans, malariamuggen en andere ongein..
    Beterschap Lein!

• 02 Mei 2008 - 06:58

Inge:

Hallo Lieve Guus,

Geweldig nieuws allemaal.....Heerlijk man...bedankt voor je uitgebreide verslag op je kaart! Leuk om te lezen...

Groetjes Inge

• 02 Mei 2008 - 06:59

Joenos:

Guus fantastico! Ik ben inmiddels alweer aan het werk...overuren maken voor onze zomervakanties;) tja zo slecht hebben we het hier niet.. Alweer mooie foto's en ik moet zeggen oog voor details. Tarzan het ga je goed!

• 02 Mei 2008 - 07:00

Joenos:

Das bijna perfect getimed:) Inge..

• 02 Mei 2008 - 18:05

Lientje:

Hee blonde adonis!

Wat een heerlijke foto's weer zeg! Ge-wel-dig...

Hier koninginnedag weer overleeft (pfffff...) Was erg gezellig!

Spreek je snel wel weer op de sjet :-)

X

• 02 Mei 2008 - 18:07

Lien:

en een vétte I-pod trouwens!!

• 07 Mei 2008 - 10:57

Barry En Sjaan:

He G!

Wat zien je foto's er te gek uit, en die laten maar een klein gedeelte zien van wat je allemaal meemaakt, wow!

Krijg er reiskriebels van!
    Nog een fijne tijd daar,

Adios

Groeten uit mucho calientes Ollanda
    en dat al in mei)

• 09 Mei 2008 - 16:02

BRA!:

jaman! man man man man, wat een te freakie gekke foto's bra's!!!! heb je nog bra gebra't of bra je weer verder bra? brabrabra!(hahaha) was tegek contact met je te hebben via de chat, eindelijk weer eens net zoals we da kennuh wah! kus op je koude .... (bra!)...euh biertje!!!! laterzzzzz

• 09 Mei 2008 - 16:06

BRO!:

eindhoven (koninginnendag) was vet! hier trouwens al hele week 25graden, beter.....groene heuveltijdperk is begonnen, we kunnen je helaas niet meer inhalen qua bruin getinte lijfjes! bastard!!

• 09 Mei 2008 - 16:15

BRU!:

fijn dat je weer muziek hebt trouwens! we zullen morgenavond aan je denken (pokeravondje bij tje). groeten aan alle picante chicas!!!!!!!!

• 18 Mei 2008 - 18:21

Nellie:

Kerel, 't is weer eens tijd voor een bericht van jou vind ik !!!! Met foto's natuurlijk ..... Mooie blonde kop gekregen trouwens. Schiet je al een beetje op wat reizen betreft of zijn de plekken waar je komt te uitdagend om te blijven plakken? Kan ik me wel voorstellen.
    Al bijna 4 maanden onderweg. Best wel lang hoor.
    Veel succes. Wij genieten hier van jouw muziek.

• 19 Mei 2008 - 23:26

G:

Sorry moeders (en andere geinteresseerden), mijn camera is een beetje zout geworden van binnen en van buiten en is door een technisch ekspert voor de laatste keer uitgeschakeld verklaart. Dit houdt in dat er geen werkzaamheden meer kunnen worden uitgevoerd door eerder genoemd niet helemaal waterdicht vernuft en het min of meer niet echt mogelijk is meer plaatjes te plaatsen tussen heden en een nog onbekend tijdsbestek in deze waarbeniknu. Beetje jammer gezien ik nog een paar aardige kiekjes heb geschoten sinds ik de hierboven te vinden earthlodge heb verlaten voor een onderzoek naar gelijkwaardige en/of betere oorden.
    En waar ben ik nu dan weer? Roatan nog steeds, een van de Bay Islands van Honduras die er een interessante geschiedenis op nahoudt en waar ze je niet eens vragen of je wilt betalen voor je duikcursus met bijbehorend certificaat. Ook maar niet gedaan dus. Mischien kan ik binnenkort van deze misgelopen kosten een nieuw toestelletje kopen en kan deze site weer waardig worden gebruikt. Eventjes geduld dus nog. Ik hoop er in La Ceiba een te kunnen vinden waarna ik een paar daagjes op een van de eilandjes Cayos Cochinos zal vertoeven en een verser dan vers geviste vis hoop te kunnen gaan proeven. Nicaragua zal mijn volgende land van bestemming worden waar ik mijzelf volgende week ergens verwacht, hopende daar iets minder mosquitos aan te treffen. Mijn gemiddelde aantal zandvliegbijten en muggenbulten op delen van mijn grootste orgaan is inmidels opgelopen naar een indrukwekkende 217 maar tot op heden stroomt er nog geen malariavirus door mijn aderen dus we mogen niet klagen, en de jeuk went, wat vrij verbazingwekkend is te noemen.
    Ik denk woensdag na twee weken dit mooie caribbische eilandje vaarwel te zeggen, de gemoederen lopen hier een beetje hoog op nl. en als beckpecker moet er tussendoor ook wel een beetje gereist worden natuurlijk.
    Heb een hoop te vertellen eigenlijk maar geen trek in bijkomend tiepwerk dus dat ga ik mezelf en jullie mooi besparen, wat ik ga doen is ik ga even een overheerlijke zak lajs barbecue chips zoeken en daar een goed koud biertje, fijne muziek en een lekker zonnetje aan toevoegen, das genieten inderdaad, en jullie achter laten met dit niet echt kort gebleven verhaaltje uit het leven van een van het leven genietend reiziger die vind dat de tijd hier veel te snel gaat en die zich afvraagd wie en waarom hij deze ongein heeft uitgevonden.
    U zijt allen gegroet, succes gewenst bij alles wat u doet en tot de volgende keer.
    Saludos, G.

• 21 Mei 2008 - 09:26

Niet 'bro' Maar ZUS!:

Gustavo!

Het is nu officieel, volgend jaar wordt ik écht de Voorzitter van Dizkartes!! Er is op de Algemene Ledenvergadering gisteren over gestemd en ik heb gewonnen met 307 tegen 44 stemmen!!
    Het is nu dus zeker dat ik volgend jaar een jaartje níet studeer en dat ik heel veel mooie feestjes tegemoet ga!!

Jammer van jouw camera ondertussen, wel zonde want ben je die foto's die nog op die andere stonden nu ook kwijt, of kan je het geheugenkaartje wel nog gebruiken?
    Nouja, wie weet tik je wel weer ergens een nieuwe op de kop;)
    Roatan klinkt verder echt super, je zit in het paradijs als je het mij vraagt!
    Veel succes en plezier daar, we horen het wel weer.

Dikke kus van je zus

• 21 Mei 2008 - 17:07

Joenos:

He guus! Das jammer van de pictures! Neemt niet weg dat er tegen de tijd dat je er weer een tot uw beschikking hebt er vast wel weer wat leuke dingen op de te gevoelige plaat worden vastgelegd.
    Nog drie weken en dan lig, zit en hang ik op Aruba..das ook niet mis..
    Guus amigo de groetenvan hier en het ga je goed!!

• 25 Mei 2008 - 14:34

He die G,

Klinkt weer allemaal geweldig en ontzettend relaxt. Fijn he ,zandvliegen!
    Slechte beesten zijn het!
    Moet ik nog een kaartje voor lowlands voor je kopen?
    En anders vasim met oud en nieuw maar vast reserveren?
    Het gaat je fantastisch goed af allemaal maar jammer van je camera.
    Veel plezier amigo!

• 26 Mei 2008 - 12:11

Guuske!

Leuk weer wat van je lezen!
    Jammer van de pics, maar ja, niks meer aan te doen wa..
    Morgen B-day, en waar ben je nou om taartjes mee te eten en biertjes mee te drinken???!

Tot gauw spreeks weer! KUS!

• 27 Mei 2008 - 08:24

Hallo Guus
    Zojuist van PADI je duikcertificaat ontvangen. Keigaaf! Mét daarop een leuke foto.

• 28 Mei 2008 - 11:22

Saskia:

Ha die Guus,kut zeg, van je camera.
    Ben benieuwd of jij de mensen in Nicaragua verstaat! :-)
    en pas op in Managua, hangt een raar sfeertje daar.
    groeten uit Thailand!

• 09 Juni 2008 - 15:27

Frank:

Eey wildman, yeti... Stiekem verhalen schrijven in je eigen berigten, jah hoe moet ik daar nu ooit achter komen.. fotos zijn helemaal tegek G... Keep up the good job...

• 12 Juni 2008 - 17:00

Lien:

Teer nog steeds op je leuke mail :-)
    Kus!

• 17 Juni 2008 - 22:06

Joenos En Inge:

Ja Guus! Hier een bericht uit Aruba! We zijn vlak bij je dus we moeten maar effe een tijd af spreken om aan het strand naar elkaar te zwaaien! Of kan dat niet vanaf Nigaragua (zo ongeveer)
    Ik wordt niet goed van die toeter...
    He guus het is dan nu ook vijf over zes bij jou of niet?Leuk zeg..

bedankt voor je bericht en veel plezier zaterdag met Ollanda! versus ?
    Best goed he om s'middags voetbal te kijken?
    groeten vanaf een zonnig warm en bere fijn Aruba!

• 19 Juni 2008 - 16:48

;-)

• 19 Juni 2008 - 19:18

Mam:

Hoi Guus
    Veel dank voor de 'denkbeeldige' bloemen voor mijn verjaardag. Lief bericht.

Je doet volgens mij veel mensen plezier met een nieuw bericht op jouw site. Ik weet niet of je daar tijd voor / zin in hebt natuurlijk. ????

• 21 Juni 2008 - 07:54

GEFELICIFLAPSTAART GUUSKE!!!!
    Wordt een bijzondere verjaardag die je nooit zal vergeten!

Liefs

• 21 Juni 2008 - 15:49

Jeroen En Inge:

VAN HARTE PROFICIAT MET JE 29E VERJAARDAG!!!Ole Ole Ole!Daar moet op gedronken worden hiehaho! Yo Yo succes dadelijk iedereen!!!

• 21 Juni 2008 - 21:36

Nellie:

Jammer Guus,Guus heeft gewonnen !! Toch leuk voor hem/jou ! ?

• 22 Juni 2008 - 19:09

Peter En Mieke:

Wel een dag later, maar toch van harte proficiat met je verjaardag. Het kadootje stort ik wel op je rekening. Tot ziens.

• 23 Juni 2008 - 20:26

He poepchinees!!!
    Nog gefelicitjeerd man hahahahahaha ik had je gewoon aan de telefoon, heb er geen seconde aan gedacht. was ook wel heftig met men amigo aan de telefoon en dan door ierland scheurend om weer optijd bij een tv te zijn voor de 2de helft. Wat een kater! Later

• 27 Juni 2008 - 18:08

Mol:

hey b-boy!!! whazuuuup?! idd nog gefelicitjeerd met jezelf en gecondoleerd met het verlies van oranje! verders alles okay daar? berichten gauw weer....... geniet!!!

• 03 Juli 2008 - 16:45

Joenos:

Guus man ik kan je verhaal niet lezen! is er wat fout gegaan???

groeten Jeroen

• 07 Juli 2008 - 03:35

Saskia:

Je bent er gewoon weer !! :-)